«مادران سمی» اثر دیگری است از « سوزان فوروارد» نویسنده کتاب های پرفروش و محبوب«آدمهای سمی» و «والدین سمی» که توسط انتشارات آتیسا منتشر و روانه بازار شده است. نویسنده در کتاب «مادران سمی و آسیبهای وارد به دختران» این رابطه را بهخوبی بهتصویر کشیده است. بهکمک این اثر که حکم یک راهنمای کاربردی را برای شما دارد، میتوانید روابط آسیبدیدهی خود را با مادرتان ترمیم کنید و بر یک نقطهی تعادل و آرامش بایستید.
سوزان فوروارد، ( به انگلیسی: Susan Forward) متولد 14 می 1938، درمانگر و نویسنده ای آمریکایی است. وی همچنین به عنوان مدرس و مشاور با بسیاری از نهادهای روانپزشکی و درمانی جنوب کالیفرنیا همکاری کرده است. چندین کتاب فوروارد در فهرست پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز قرار داشته اند که مشهورترین آثار وی می توان به کتاب های «مادران سمی» و «والدین سمی» اشاره کرد.
محصولات مرتبط
رابطهی مادر و فرزندی به همان اندازهای که شیرین و قابلستایش است، میتواند سمی و آسیبزا باشد.
شاید نقش مادری، محبتها و آرامشی که مادر به فرزند خود میدهد، بیش از هر چیز دیگری در جامعه بیان شده باشد. تفاوتی ندارد که شما در کدام جامعه و یا چه فرهنگی زندگی میکنید؛ میتوان گفت که مادر در همهی جوامع جایگاهی ویژه و قابلِاحترام و شخصیتی سرشار از مهر و محبت دارد. اما آیا همیشه و بدون هیچ چون و چرایی این اصلِ جاافتاده در دنیا، حقیقت دارد؟
اگر کمی کلاه خود را قاضی کنید و از دریچه و زاویهی دیگری نیز به نقش مادری بنگرید، حقایق دیگری را در مییابید که علیرغم ناخوشایند بودنشان، واقعیت دارند. نکتهی مهم این است که اگر شما روابطی پرتلاطم و پر از چالش، درگیری و اختلاف با مادر خود داشتهاید، نتیجهی رفتارهای او چنان در ناخودآگاهتان جای خواهد گرفت که شما را در مقابل کودک خود، با همان رفتارهای مادرتان قرار میدهد!
سوزان فوروارد (Susan Forward) از روانشناسان برجستهی آمریکایی نتایج تحقیقات خود را در زمینهی رابطهی مادر و فرزندی را در کتاب مادران سمی و آسیبهای وارد به دختران (Mothers Who Can't Love) منتشر کرده و حقایق ارزنده و قابلتأملی را با مخاطبانش بهاشتراک گذاشته است.
او بهسراغ الگوهای تکرارشونده در روابط میان مادر و فرزند دخترش رفته و آسیبهای حاصل از هر رفتار را از زیر ذرهبین خود گذرانده است. سوزان فوروارد راهکارهای عملی مفیدی را ارائه میدهد که افراد میتوانند بهکمک آنها، تغییرات اساسی و مهمی را در رفتار و احساسات خود به وجود بیاورند و جلوی آسیبهای روحی و رفتارهای اشتباه فزاینده را بگیرند.
نویسنده در کتاب خود به سراغ شرح شخصیتهای مختلفی برای مادران رفته و آنها را در قالبهای سمّی گوناگونی از جمله مادر کنترلگر، مادر خودشیفته، مادران نیازمند به مادری، مادران همیشه گرفتار و مادران سوءاستفادهکننده از دختران خود تقسیم کرده است. او با این کار قصد دارد مخاطب را در جهت یافتن آسیبهای روحی خود در اثر برخورد و تربیت چنین مادرانی کمک کند. در ادامه نیز با ارائه راهکارها و راهحلهای عملی مناسب، مخاطبان را در جهت بازیابی سلامت روان و اعتمادبهنفسشان یاری میکند.
این رواندرمانگر با زبانی روان و صمیمی، همهی آنچه را که باید برای ترمیم زخمهای قدیمی روحتان بدانید، در کتاب مادران سمی و آسیب وارد به دختران گنجانده است.
دیدگاه خود را بنویسید