معرفی کتاب پشت این نقاب خنده: بررسی سبک شناختی اشعار فریدون مشیری همراه با نمونه اشعار ؛ کتاب حاضر درباره بررسی سبکشناسی اشعار به همراه نمونه اشعار برگزیده "فریدون مشیری" است. در پژوهش حاضر، نگارنده با تأکید بر ماهیت توصیفی و گزارشی آن، کوشیده است سبک شعر فریدون مشیری را به خوانندگان معرفی و گزارش نماید. وی برای تحقق این هدف، مختصات سبکی شعر او را در سه سطح زبانی، ادبی و فکری بررسی نموده و ذکر آمار، جداول، نمودارها و شاهد مثالهایی مربوط به موضوعات مورد بحث، نتایج حاصل شده را در هر بخش به صورت جداگانه عنوان کرده است. از نظر نویسنده زبان شعر مشیری در سطح واژگان و افعال به زبان فارسی امروز بسیار نزدیک است. در سطح ادبی نیز بسامد صور خیال و در صدر آنها استعاره در اشعار مشیری چشمگیر است. به باور نویسنده، مشیری از لحاظ فکری به رغم تنوع موضوعات و مضامین، چندان حرف یا فکر تازهای ندارد.
فریدون مشیری در 30 شهریور ۱۳۰۵ در تهران، خیابان ایران به دنیا آمد. پدربزرگ پدری او میرزا محمود خان مشیر در عصر قاجار امور مخابراتی غرب ایران را اداره میکرد و به دلیل مأموریت اداری به همدان منتقل شده بود. پدرش ابراهیم مشیری افشار در سال ۱۲۷۵ خورشیدی در همدان متولد شد، در روزهای جوانی به تهران آمد و از سال ۱۲۹۸ در وزارت پست مشغول خدمت گردید. مادرش نام خورشید و لقب اعظمالسلطنه داشت و پدر مادرش میرزا جواد موتمنالممالک از اشرافزادگان قاجار و نماینده اولین دوره مجلس شورای ملی بود که در عین حال ادیب و شاعر نیز بود و با تخلص «نجم» شعر میسرود. از این رو فضلالله بایگان که از پیشگامان تئاتر نوین ایران است، دایی فریدون مشیری محسوب میشد.
مشیری سرودن شعر را از نوجوانی و تقریباً از پانزده سالگی شروع کرد. اولین مجموعه شعرش با نام تشنه توفان در ۲۸ سالگی او با مقدمه محمدحسین شهریار و علی دشتی در ۱۳۳۴ به چاپ رسید.
ناشناس
کتاب خوبی بود ، به موقع و با بسته بندی مناسب تحویل شد .
421 روز پیش ارسال پاسخدیدگاه خود را بنویسید