کتاب یی چینگ (کتاب تقدیرات) | به زبان اصلی : The Oracle of Change | نوشته آلفرد داگلاس | مترجم : سودابه فضایلی ناشر: نشر ثالث : کتاب یی چینگ ( کتاب تقدیرات)، که معمولا در بسیاری از زبان ها با عنوان کتاب تغییر یا کلاسیک تغییرات ترجمه می شود ، یک متن پیشگویی چینی باستان و از قدیمی ترین کلاسیک های چینی است . در اصل یک کتاب راهنمای پیشگویی در دوره ژو غربی (1000–750 قبل از میلاد) بود ، در طی دوره ی" کشورهای متخاصم" و اوایل دوره "شاهنشاهی" (500–200 قبل از میلاد) به یک متن جهانشناسی با مجموعه ای از تفاسیر فلسفی تبدیل شد که موضوع تفسیر علمی و مبنای عمل فالگیری برای قرن ها در سراسر شرق دور بود ، و سرانجام نقش مهمی در درک غرب از اندیشه ی شرق به عهده گرفت.
معرفی کتاب یی چینگ اثر آلفرد داگلاس
یی چینگ در نوعی پیشگویی به نام کلرمانسی استفاده می شود که از اعداد ظاهرا تصادفی استفاده می کند. شش عدد بین 6 تا 9 به یک هگزاگرام (شش خطی) تبدیل می شوند ، سپس می توان آن را در متن جستجو کرد ، در آن هگزاگرام ها به ترتیب معروف به توالی King Wen مرتب می شوند. تفسیر قرائت موجود در کتاب یی چینگ موضوعی است که طی قرن ها پس از تدوین آن بی وقفه مورد بحث و بحث بوده است و بسیاری از مفسران از این کتاب به صورت نمادین استفاده کرده اند ، غالبا برای ارائه راهنمایی برای تصمیم گیری اخلاقی که توسط کنفوسیونیسم اطلاع داده شده است ، تائوئیسم و بودیسم. خود هگزاگرام ها اغلب اهمیت کیهانی به دست آورده اند و با بسیاری از نام های سنتی دیگر برای فرآیندهای تغییر مانند یین و یانگ و وو زینگ موازی شده اند.
آشنایی با نویسنده کتاب " لرد آلفرد داگلاس "
لرد آلفرد داگلاس (Lord Alfred Douglas؛ ۲۲ اکتبر ۱۸۷۰ – ۲۰ مارس ۱۹۴۵) ملقب به بوزی (Bosie) شاعر، نویسنده، مترجم، و مفسر سیاسی بریتانیایی بود. او بیشتر بهعنوان معشوق اسکار وایلد شناخته میشود. اسکار وایلد در سال ۱۸۹۵ میلادی به دلیل رابطه با آلفرد داگلاس و ممنوع بودن همجنسگرایی در بریتانیای آن زمان، در دادگاه محاکمه شد و به مدت دو سال به زندان افتاد. او در زندان در نامهای طولانی به نام از اعماق احساس خود را به آلفرد داگلاس شرح داد. پس از آزاد شدن وایلد از زندان، او و داگلاس یکدیگر را در روان و ناپل ملاقات کردند. و مدتی را با یکدیگر گذراندند. اما به دلیل مشکلات مالی و دیگر مسایل شخصی نتوانستند به زندگی مشترکشان ادامه دهند. پس از آن آلفرد داگلاس به انگلستان بازگشت و وایلد سالهای پایانی زندگی خود را در پاریس گذراند.
دیدگاه خود را بنویسید