«جهان در پوست گردو» اثری شگفت انگیز و فوق العاده ای از «استیون هاوکینگ» فیزیکدان و دانشمند انگلستانی بود که اولین بار در سال 2001 منتشر شد ولی همچنان در لیست کتاب های پرفروش علمی قرار دارد. هاوکینگ در کتاب حاضر، خوانندگان را به دنیای حیرتانگیز نظریههای ابَرریسمان و غشای p میبرد و پشت صحنهی یکی از هیجان انگیزترین ماجراجوییهای علمی خود را برای ترکیب نظریهی نسبیت عام انیشتین با تئوری تاریخ های چندگانه ی ریچارد فاینمن آشکار می سازد. این دانشمند بزرگ و برجسته تلاش می کند تا با ادغام این دو نظریه ی علمی، به تئوری واحدی دست یابد که توصیف کننده ی همه ی اتفاقاتی است که در جهان هستی به وقوع می پیوندد. کتاب کیهان در پوست گردو، اثری ضروری برای همه ی کسانی است که می خواهند بدانند چه وقایعی در جهانی که در آن زندگی می کنند، اتفاق می افتد.
اِستیوِن ویلیام هاوکینگ (به انگلیسی: Stephen William Hawking؛ ۸ ژانویهٔ ۱۹۴۲ – ۱۴ مارس ۲۰۱۸) فیزیکدان نظری، کیهانشناس و نویسندهٔ انگلیسی بود. او مدیر تحقیقات مرکز کیهانشناسی نظری در دانشگاه کمبریج بود، که بیش از چهل سال، سابقه فعالیت علمی داشت. کتابها و همایشهایش او را به یک چهرهٔ محبوب، تبدیل کرده بود. او عضو جامعهٔ سلطنتی هنر و نیز، عضو ثابت جامعهٔ آکادمی پاپتیکال علوم (Pontifical Academy of Sciences) بود و در سال ۲۰۰۹ مدال آزادی ریاست جمهوری آمریکا را گرفت.هاوکینگ، سی سال، از ۱۹۷۹ تا یکم اکتبر ۲۰۰۹، دارندهٔ کرسی ریاضیات لوکاس بود. وی به خاطر فعالیت در کیهانشناسی و گرانش کوانتومی به ویژه دربارهٔ سیاهچاله، شناخته شده است. کتاب تاریخچه زمان او که با رکوردی ۲۳۷ هفتهای پرفروشترین کتاب در بریتانیا باقیماند و علاوه بر آن هفتهها در صدر پر فروشترین کتابهای ساندی تایمز بود که باعث شهرتش شد. همچنین، کتاب طرح بزرگ او که در اواخر سال ۲۰۱۰ به چاپ رسید پس از چند روز به یکی از پرفروشترین کتابهای آمازون تبدیل شد.که تعجب وی را از فروش آن برانگیخت.
کتاب جهان در پوست گردو او نیز از پر فروشترین کتابهای علمی بود که به نوعی ادامه کتاب تاریخچه زمان طبق گفته خودش بود و آن نیز یکی از کتابهای محبوب وی بهشمار میرفت.
هاوکینگ دچار بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک بود و از هر گونه حرکت ناتوان بود؛ نه میتوانست بنشیند، نه برخیزد و نه راه رود. حتی قادر نبود دست و پایش را تکان بدهد یا بدنش را خم و راست کند و حتی توانایی سخن گفتن نیز نداشت.در سال ۲۰۰۲، هاوکینگ در نظرسنجی بیبیسی از ۱۰۰ بریتانیایی کبیر رتبهٔ ۲۵ را کسب کرد.او پس از بیش از ۵۰ سال زندگی با بیماری نورون حرکتی در ۱۴ مارس ۲۰۱۸ در ۷۶ سالگی درگذشت.
دیدگاه خود را بنویسید