«مخلوقات یک روز » یا «خلق شدگان یک روز» مجموعه ای از داستان های کوتاه به قلم «اروین یالوم» است که توسط انتشارات پندار تابان منتشر و روانه بازار شده است. یالوم در این مجموعه ی شگفت انگیز به توصیف مشکلات بیماران، و البته خودش، می پردازد تا بتواند با دو چالش بزرگ هستی رو به رو شود: احساس داشتن هدف در زندگی و مواجهه با پایان اجتناب ناپذیر آن. در این مجموعه از داستان های کوتاه با شخصیت های مختلفی آشنا می شویم: پرستاری که باید اندوه از دست دادن پسرش را در خود خاموش کند تا بتواند به بیماران رنجورش کمک برساند؛ روانشناسی تازه کار که مطالعاتش، خاطرات ارزشمندش از دوستی از دست رفته را مخدوش می سازد؛ و مردی که مقاومتش نسبت به تحلیل های روانشناسی، حتی یالوم را در بحرانی از اعتماد به نفس قرار می دهد. کتاب خلق شدگان یک روز، تشریحی فوق العاده صادقانه از مشکلات زندگی بشر است اما به نکوداشت بهترین موهبت های آن نیز می پردازد: عشق، خانواده و دوستی.
😃 بخش هایی از متن کتاب « خلق شدگان یک روز »
مروری بر فصلهای کتاب انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی
کتاب انسان موجودی یکروزه در ده فصل نوشته شده است.
فصل اول: درمان معیوب
فصل دوم: خلوص
فصل سوم: آرابِسک
فصل چهارم: مولی، متشکرم
فصل پنجم: مرا اسیر مکن
فصل ششم: ملاحظهی بچههاتو بکن
فصل هفتم: افسوس گذشتهها را باید رها کرد
فصل هشتم: برو گم شو دنبال مرض کشندهی خودت باش: تجلیل از الی
فصل نهم: سه بار گریستن
فصل دهم: انسان موجودی یکروزه
اروین د. یالوم (Irvin D. Yalom) نویسنده، روانپزشک و استاد روانپزشکی دانشگاه استنفورد سیزدهم ژوئن سال 1931 در آمریکا متولد شد. او به عنوان رواندرمانگر اگزیستانسیالیسم شناخته میشود و کتابهای داستانی و غیرداستانی مهمی در زمینهی روانشناسی منتشر کردهاست.
خانواده یالوم پانزده سال پیش از تولد یالوم از روسیه به آمریکا مهاجرت کردند. به دلیل فقر خانوادگی، یالوم دوران کودکی سختی را پشت سر گذاشته است. او در کتاب آنگه که خود را یافتم میگوید:«تنها راه آرامشم در دوران کودکی سرزدن به کتابخانهی کوچک محلیمان بود. روزی تصمیم گرفتم و به سراغ تنها قفسهی آن کتابخانه را که به ترتیب حروف الفبا مرتب شده بود، رفتم. از اولین کتاب که از جان آدامز بود تا آخرین کتاب آن قفسه که از زرتشت بود را خواندم. یک جایی در کودکیام بود که فهمیدم نوشتن رمان بهترین کاری است که یک فرد میتواند انجام بدهد.»
از کتابهای مهمی که اروین یالوم منتشر کرده است میتوان به «وقتی نیچه گریست»، «رواندرمانی گروهی»، «مامان و معنی زندگی»،«دروغگویی روی مبل»،«انسان موجودی یکروزه»،«هر روز یک قدم نزدیکتر»، «خلق شدگان یک روز»، «موهبت رواندرمانگری»،«مخلوقات فانی»،«مسئله اسپیونزا»، «رواندرمانی اگزیستانسیال»، «درمان شوپنهاور»، «هنر درمان» و آنگه که خود را یافتم اشاره کرد.
دیدگاه خود را بنویسید