کتاب از زمین تا ماه اثر ژول ورن : کتاب از زمین تا ماه به زبان اصلی (From the Earth to the Moon) یک داستان فوق العاده جذاب و خواندنی در ژانر علمی و تخیلی است که توسط خالق پدر داستانهای تخیلی یعنی "ژول ورن" نوشته شده است. این کتاب داستان مردمانی جاهطلب را روایت میکند که بعد از اتمام جنگ توپچیهای آمریکا، بهدنبال ماجراجویی دیگری هستند و برای رسیدن به این هیجان، سفر به کرهی ماه را انتخاب میکنند! باید بدانیم کتابهای ژول ورن از نظر فناوری از علم زمانهی خود بسیار جلوتر بوده است. او در کتاب از زمین تا ماه، با دقت و ظرافت تمام به شرح دادن قوانین علمی، توصیف ادوات جنگی و فضاپیماها پرداخته؛ گویی خود آنان را به چشم دیده و در حال توضیح دربارهی یک اختراع جدید است. به همین دلیل بسیاری از فعالان حوزهی هوا و فضا معتقد هستند که ژول ورن در پیشرفت صنعت فضانوردی نقش بهسزایی داشته است.
ویژگی های کتاب از زمین تا ماه
- ژول ورن از برترین و پرفروش ترین نویسندگان ادبیات فرانسه
- فیلم هایی بر اساس این کتاب در سال های مختلف ساخته شده است.
بخش هایی از متن کتاب
- چه بسیار چیزهایی که روزی انکار شده اند و فردایش به واقعیت تبدیل گشته اند!
- خب، به نظرم باید در کاری که انجام می دهیم، اندکی هنر وارد کنیم. اینجوری خیلی بهتر می شود.
- نمی دانم این دنیاها ساکنی دارند یا نه، و چون نمی دانم، می خواهم بروم و ببینم!
آشنایی با ژول ورن
ژول گابریل ورن (به فرانسوی: Jules Gabriel Verne) (متولد ۸ فوریه ۱۸۲۸ میلادی و درگذشته ۲۴ مارس ۱۹۰۵ میلادی ) نویسنده، شاعر و نمایشنامهنویس فرانسوی بود که بیشتر شهرتش را مدیون نگارش داستانهای ماجراجویانهای است که دنیای داستانهای علمی–تخیلی را دگرگون کردند، ژول ورن بیشترین آثار ترجمه شده در جهان را داشته است.
ژول ورن در هشتم فوریه (۱۸۲۸) در یک خانوادهٔ مرفه در منطقهٔ بندری شهر نانت فرانسه متولد شد. به خواست پدرش تحصیلاتش را در رشتهٔ حقوق به پایان برد، اما ذوق نمایشنامهنویسی و رماننویسی او را بر آن داشت که کمکم به سوی ادبیات کشیده شود. اگر چه در ابتدا در این کار موفق نبود و از دیدگاه مالی هم در مضیقه قرار گرفته بود، اما پس از آن به سرعت پیشرفت کرد.
همکاری ورن با انتشارات پیر-ژول اتزل منجر به خلق مجموعهٔ سفرهای شگفتانگیز شد که مجموعه داستانهایی ماجراجویانه و محبوب بودند و مهمترین آنها عبارت بودند از سفر به مرکز زمین (۱۸۶۴)، بیست هزار فرسنگ زیر دریا (۱۸۷۰)، و دور دنیا در هشتاد روز (۱۸۷۳).
او در مقام دومین نویسندهای است که کتابهایشان از سال ۱۹۷۹ تاکنون، بیشترین ترجمه را به زبانهای گوناگون جهان داشتهاند. پیش و پس از او بهترتیب آگاتا کریستی و شکسپیر جا دارند.
دیدگاه خود را بنویسید