کتاب حاضر اثری از «رابین شارما» نویسنده سرشناس و سخنران هندی-کانادایی به رشته تحریر درآمده است نویسنده ای که پیشتر به خاطر نوشتن کتاب «باشگاه پنج صبحی ها» وی را به خاطر میآوریم. این نویسنده زبردست در کتابش به مضامین خاص و منحصربهفردی اشاره میکند که هر خوانندهای را تا پایان کتاب با خود همراه میسازد. او به زبانی ساده و بیآلایش میگوید که همه ما برای دلایل مشخصی در این جهان حضور داریم؛ پس زندانی گذشتۀ خود نباشید و آیندۀ خود را زیباتر بسازید. او معتقد است که سرمایهگذاری روی خودتان، بهترین سرمایه¬گذاری ممکن است؛ چراکه با این کار نهتنها زندگی خود را بهبود میبخشید، بلکه زندگی اطرافیانتان را نیز دستخوش تغییر و تحولات مثبت میکنید
رابین شارما (به انگلیسی: Robin Sharma) متولد سال 1965 میلادی با اصالتی هندی در کشور کانادا. وی مدرک دانشگاهی خود را در رشتهی حقوق گرفته و به عنوان وکیل شروع به فعالیت کرده است، اما خودش در گفتوگویی اعلام کرد که این حرفه نتوانست به او رضایت شغلی مورد نیازش را بدهد. رابین شارما نوشتن را در سن 25 سالگی آغاز کرد و بعد از انتشار دومین کتابش با عنوان «راهبی که فراریاش را فروخت» توانست نام خود را در حوزهی کتابهای انگیزشی و موفقیت مطرح کند. همین موفقیت به او انگیزهای داد تا به صورت تماموقت به سمت شغل مورد علاقهاش برود؛ پس وکالت را رها کرد و بهتدریج به یکی از مطرحترین نویسندگان و سخنرانان انگیزشی دنیا تبدیل شد. رابین شارما به عنوان مشاور انگیزشی با بسیاری از سازمانهای بزرگ جهان همکاری داشته و در شرکتهایی مانند نایکی، مایکروسافت، آیبیام و فدرال اکسپرس دورههای آموزشی مختلفی برگزار کرده است. ضمن اینکه بسیاری از سازمانها مانند دانشگاه ییل، مدرسهی بازرگانی هاروارد و ناسا نیز از او برای سخنرانی عمومی دعوت به عمل آوردهاند.
محصولات مرتبط
رابین در بخشی از کتاب میگوید: «اینکه جامعه در مورد من چه فکری میکند برایم مهم نیست. تمام چیزی که برایم اهمیت دارد این است که خودم را چگونه میبینم؛ زیرا من میدانم چه کسی هستم و ارزش کارهایم برایم واضح و روشن است.» او در این سفر خواننده را به یکصدوهفتادوپنج نقطه مختلف میکشاند و ریزترین و باارزشترین نکات انسانی را به او میآموزد. از حمام آفتاب گرفته تا مراقبه، نیکوکاری، پسانداز، عشقورزی، ورزش، تغذیه سالم و به صدها نکته دیگر میپردازد و دلیل تأثیرگذاری هر عنصر را با دلیل و بهروشنی بیان میکند. حیف است که سخنان ارزشمند نویسنده را به مقدمه محدود کنیم. بهتر است که زودتر کتاب را بگشایید و با او همراه شوید. امیدوارم توصیههای دلسوزانه او مؤثر واقع شوند.
دیدگاه خود را بنویسید