معرفی کتاب زبان بدن نوشته آلن پیز ، .این کتاب راهنمای تعبیر حرکات بدن است و با خواندن آن درمییابید چگونه می توان به دروغگویی شخص پی برد، چگونه می توان خود را دوست داشتنی تر ساخت، چگونه می توان ار همکاری دیگران برخوردار شد و… . «قلمروها و حریمها»، «علائم کف دست»، «حرکات دست و بازو»، «موانع دست»، «علائم چشم»، «سایر علائم و حرکات شناخته شده»، «ارتفاع و مقام»، «نشانگرها» و «ترکیب علائم» عنوان فصلهای کتاب است. در مقدمه کتاب آمده است: «این کتاب در ابتدا به منظور یک راهنما برای بازاریابها، مدیران فروش و مدیران اجرایی تدوین شد و در ده سالی که تحقیقات و گردآوری آن طول کشید، به نحوی گسترش یافت که هر فردی، صرف نظر از حرفه یا موقعیت اجتماعیاش، بتواند در جهت ایجاد درک بهتری از پیچیدهترین رویداد زندگی، یعنی برخورد رودررو با دیگران، از آن استفاده کند.طبق آمار ۹۳% عوامل اثرگذار در ارتباطات امروز به ارتباطات غیر کلامی باز میگردد. میگویند: “زبان بدن، آن چه که در ذهن شماست را فریاد میزند”
محصولات مرتبط
کتاب فقط از یک زن بپرسید (مهارت های بازاریابی و تکنیک های فروش به خانم ها )
کتاب مدلهای هرم تحول استراتژیک در سازمانهای پیچیده: رهبری ارزشهای انسانی
کتاب رموز موفقیت در بازاریابی شبکه ای | ریچارد کوک | ترجمه حمیدرضا زهره وند
معرفی کتاب زبان بدن نوشته آلین پیز :
چگونه از طریق حرکات بدن پی به افکار دیگران ببریم؟
کتاب زبان بدن: چگونه از طریق حرکات بدن پی به افکار دیگران ببریم؟ نوشتهی آلن پیز به عنوان کتابچهای راهنما، به جداسازی و بررسی هر یک از مؤلفههای زبان و حرکات بدن میپردازد.
این کتاب شامل بسیاری از ویژگیهای فنی به دست آمده از تعداد بیشماری از حلقههای ویدیویی و فیلمهای تهیه شده توسط آلن پیز (Allan Pease) و دیگران در استرالیا و خارج از کشور است. جز این، در بر دارندهی برخی از تجربهها و برخوردهایی است که نویسنده طی پانزده سال گذشته با هزاران نفر داشته، با آنها مصاحبه کرده، آموزش داده و مدیریت کرده و کالا یا خدماتی به آنها فروخته است.
کتاب زبان بدن: چگونه از طریق حرکات بدن پی به افکار دیگران ببریم؟ (Body language: how to read others’ thoughts by their gestures) نه آخرین اثر در مورد زبان بدن است و نه شامل هیچ یک از فرمولهای جادویی وعده داده شده در برخی از کتابهای موجود در کتاب فروشیها. هدف از نگارش این کتاب این است که خواننده را از علایم و نشانههای غیرکلامی آگاهتر نموده، نشان دهد افراد چگونه بدین وسیله با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند.
آلن پیز همراه همسرش باربارا، کتابهای مشترکی را منتشر کرده و مشاور بعضی از هنرمندان و بازیگران مطرح هالیود و همچنین مشاور رییس جمهورهای متعددی از جمله پوتین و… در حوزه رفتار غیر کلامی بوده است. او از ۴ سرطان جان سالم به در برده و تاکنون دو بار به ایران سفر کرده است.
در بخشی از کتاب زبان بدن میخوانیم:
شعاع حباب هوا در اطراف افراد طبقهی متوسط حومهی شهر ساکن استرالیا، نیوزیلند، انگلستان، آمریکای شمالی و کانادا معمولا مشابه است. این شعاع را میتوان به چهار فاصله و حریم مجزا تقسیم نمود:
1) حریم خصوصی (بین 15 و 45 سانتیمتر یا 6 الی 18 اینچ)، از میان تمام این فاصلهها، این مهمترین حریم است؛ چرا که فرد همچون دارایی شخصیاش از آن محافظت مینماید. تنها افرادی که از نظر احساسی به فرد نزدیک هستند، اجازه دارند وارد این فضا شوند. این افراد شامل عشاق، والدین، همسر، فرزندان، دوستان صمیمی و بستگان هستند. حریم فرعی به وسعت بیش از 15 سانتیمتر (6 اینچ) از بدن وجود دارد که تنها در طول تماس فیزیکی میتوان وارد این حریم شد. این منطقه، حریم خصوصی نزدیک است.
2) حریم شخصی (بین 46 سانتیمتر و 1.22 متر یا 18 الی 48 اینچ)، این فاصلهای است که در ضیافتهای شبانه، مهمانیهای اداری، مراسم اجتماعی رسمی و اجتماعات دوستانه حفظ میکنیم.
3) حریم اجتماعی (بین 1.22 و 3.6 متر یا 4 الی 12 فوت)، این فاصلهای است که ما با افراد غریبه، لولهکش یا نجاری که مشغول انجام تعمیراتی در اطراف خانهمان است، پستچی، فروشندهی محل، کارمند جدید در سر کار و افرادی که شناختی کامل از آنها نداریم، حفظ میکنیم.
4) حریم عمومی (بیش از 3.6 متر یا 12 فوت)، هنگامی که گروهی عظیم از افراد را مورد خطاب قرار میدهیم، این فاصلهی مناسبی است که با اختیار خود آن را حفظ میکنیم.
دست دادن، دست دادن یادگار عصر غارنشینی است. هر گاه افراد غارنشین همدیگر را ملاقات میکردند، بازوانشان را در هوا نگه میداشتند و کف دستشان را در معرض دید قرار میدادند تا نشان دهند هیچ نوع اسلحه در دستشان نیست یا مخفی نکردهاند. این حرکت طی قرنها اصلاح شده، تبدیل به حرکتهایی مانند بالا بردن دست در هوا و قرار دادن کف دست روی قلب شد و به این ترتیب، حرکات گوناگون دیگر نیز ابداع شد. شکل نوین این آداب احوال پرسی قدیمی، قفل نمودن و تکان دادن دست است که در اغلب کشورهای انگلیسی زبان، هم در احوالپرسی آغازین و هم حین خداحافظی، انجام میشود. دستها معمولا پنج الی هفت مرتبه حرکت داده میشوند.
دیدگاه خود را بنویسید