هدف از تبیین ساختار قدرت سیاسی ایران در چارچوب رهیافت سیاستگذاری آن است که زمینه های مدل سیاسی درباره ساختار قدرت سیاسی ایران چگونگی توزیع ارزش ها و فرایندهای تصمیم گیری سیاسی ارائه شود. به طور کلی سیاست گذاری نشانه هایی از مدل سیاسی در کنش بازیگران تلقی می شود. استفاده از مفاهیم عمومی درباره فرهنگ و ساختار سیاسی ایران را باید به عنوان نشانه هایی از اثربخشی فرهنگ، نظام اجتماعی و ساختار اقتصادی در مورد تصمیم گیری و سازماندهی نظام سیاسی تلقی کرد. پیچیدگی های فرهنگ و کنش اجتماعی در ایران، آثار خود را در ساختار سیاسی به جا گذاشته است. پیچیدگی فرهنگ سیاسی را می توان در ساختار قدرت و الگوی کنشی کارگزاران اجرایی مشاهده کرد.
عباس مصلّینژاد در آبادان متولد شد. تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان مهرگان این شهر به پایان رساند و در سال ۱۳۵۸ در رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی پذیرفته شد. سپس کارشناسی ارشد را در رشته علوم سیاسی در سال ۱۳۶۷ در دانشگاه تهران آغاز نمود و پس از آن در سال ۱۳۷۸ وارد رشته علوم سیاسی در مقطع دکتری شد. در سال ۱۳۸۲ نیز دوره پسادکتری «سیاستگذاری راهبردی» را در دانشگاه تهران آغاز نمود که در سال ۱۳۸۴ خاتمه یافت.
دکتر عباس مصلّینژاد استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، خیّر آموزش عالی و آموزش و پرورش مدیرعامل بنیاد فرهنگی مصلّینژاد از سال ۱۳۷۵ است .از سوابق تحصیلی ایشان می توان به «فوق دکتری - سیاستگذاری راهبردی»، «دکتری - علوم سیاسی گرایش اقتصاد سیاسی»، «فوق لیسانس - علوم سیاسی» و «لیسانس - اقتصاد» اشاره کرد. وی مولف آثار متعددی در حوزه اقتصاد و سیاست است.
دیدگاه خود را بنویسید