کتاب روش مدیریت ویل دان و اثر کن بلانچارد، تد لاسیناک، چاک تامپکینز و جیم بالارد یک روش مدیریتی بسیار ثمربخش است که میتوان در محل کار، مدرسه و ... آن را به کار برد. این کتاب را با ترجمه مهراب حسوند در اختیار دارید.
معرفی کتاب قدرت مدیریت ویل دان
کتاب قدرت مدیریت ویل دان شاهکاری است از کن بلانچارد، تد لاسیناک، چاک تامپکینز و جیم بالارد (ویل دان) یک روش مدیریتی بسیار ثمربخش است که میتوان در محل کار، مدرسه و ... آن را به کار برد.
روش ویل دان یک روش مدیریتی عالی و ثمربخش است. کن بلانچارد در این روش از مدیران میخواهد که بر عملکردهای مثبت اعضای تیم تکیه کنند و به این ترتیب رفتارهای منفی را اصلاح کنند. در این روش تمرکز بر ایجاد شرایطی نیست که در نهایت به تضعیف روحیه اعضای منجر شود. بطور کلی استفاده از این روش به تمام مردم کمک میکند که با تعهد و مسئولیت پذیری عمیقتری نسبت به یکدیگر رفتار کنند و ارتباطات صمیمانهتری برقرار کنند.
کتاب با روایتی از یک مدیر بسیار بد اخلاق به نام کینگزلی آغاز میشود. او که بارای تعطیلات به مسافرت رفته است با دیدن نمایش نهنگهای غول پیکر حیرت میکند. او در این فکر است که مربیان نهنگها چگونه به آنها آموزش دادهاند تا بتوانند چنین کارهای اعجابآوری انجام دهند. همین موضوع او را به فکر فرو میبرد که چطور میتوان با حیوانات غولپیکری مانند آنان رفتار کرد اما از تعلیم و آموزش انسانها علی الخصوص در محیط کاری عاجز است. او با اندیشیدن به روش کاری خود تصمیم میگیرد که روش مدیریتیاش را تغییر دهد.
کتاب قدرت مدیریت ویل دان را به مدیران گروهها و رهبران تیمها میتوانند از محتوای کتاب قدرت مدیریت ویل دان استفاده کنند.
معرفی ( کن بلانچارد ) نویسنده کتاب
کن بلانچارد مسئول ارشد «شرکتهای کن بلانچارد» است، که یک شرکت جهانی با خدمات کامل در حوزه آموزش و مشاوره مدیریت است و خود بلانچارد و همسرش، دکتر مارجوری بلانچاردآن را در سال ۱۹۷۹ در سن دیه گو، کالیفرنیا، تأسیس کردند. همچنین او در دانشگاه محل تحصیل خود یعنی دانشگاه کورنل، سخنران است و موسس معتمد هیئت امنا نیز محسوب میشود.
دکتر بلانچارد جوایز و عناوین افتخاری زیادی برای آثارش در حوزه مدیریت، رهبری و سخنرانی کسب کرده است. در سال ۱۹۹۱، «انجمن ملی سخنرانان»، بالاترین مقام افتخاری خود را تحت عنوان «شورای جایزه تعالی همکاران» را به وی اعطاء کرد. در سال ۱۹۹۲، دکتر بلانچارد توسط «مجله آموزش» و کنفرانسهای لیکوود، وارد تالار مشاهیر توسعه منابع انسانی شد، و همچنین جایزه چکش حراج طلایی ۱۹۹۲ از طرف تستمستر اینترنشنال به او داده شد. در ۱۹۹۶، کن بلانچارد جایزه تأثیر متمایز روی توسعه منابع انسانی را از طرف انجمن آمریکایی آموزش و توسعه دریافت کرد.
دیدگاه خود را بنویسید