کتاب معجزات درمانی عسل و انگبین‌ ها | دکتر محمد دریایی

انتشارات یاس بهشت

از {{model.count}}
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • نویسنده: دکتر محمد دریایی
  • قطع / نوع جلد: وزیری / جلد سخت
  • تعداد صفحات: 420
  • ناشر: یاس بهشت
  • شابک 13 رقمی | ISBN-13: 9789649916255
  • موضوع و دسته بندی: ✔ طب سنتی ✔ سلامت
  • نوع کاغذ: گلاسه
  • مناسب برای گروه سنی | Reading age: تمامی سنین
  • کیفیت محصول | Grade level: +A
تعداد
نوع
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: دیجی کتاب

ناموجود
ناموجود
350,000
32%
240,000 تومان
  • {{value}}
🔔 آخرین بروزرسانی 🚨 1403/07/26
کمی صبر کنید...

در زبان پارسى انگبین و در زبان عربى عسل و در زبان انگلیسى هانى honey نامیده مى‏شود. عسل اکسیر، والا و ارزشمندى است که در تمام طول تاریخ به عنوان یک غذاى خوش‏ طعم و یک داروى شفابخش مورد توجه بشر قرار گرفته است، طورى که گذشتگان آن را مظهر پاکى و خلوص و همچنین نشانه قدرت و جوان مردى مى‏ دانستند. در یونان و روم ‏باستان عسل را مظهر برکت، نماد عشق و زیبایى دانسته و مصریان، مالیات خود را بر اساس آن میپرداختند.

آنچه در این کتاب پیش رو دارید:

فصل اوّل آشنایى با شگفتى‏هاى زنبور عسل است که از شناخت و نحوه ساختکندوى جدید، و خانه‏سازى زنبور عسل و نحوه کار آن و محاوره زنبوران عسل و لطایف قرآن در آن، اشاره دارد. هوشمندى زنبوران سل از دیگر دانستنى‏هاى شگرف این موجود ارزنده و مهندسان ممتاز شهدآفرین خلقت، در خصوص درس‏ها و آموزه‏هاى زنبور عسل، نقش گیاهان در تولید عسل، سیر تحولات زندگى زنبور عسل، ابزار کار زنبوران عسل، نظم و انضباط و تقسیم کار در میان زنبوران، بى‏نهایت بزرگ و بى‏نهایت کوچک سخن به میان مى‏آورد.

فصل دوم به زنبور عسل و فرآیند جمع‏آورى شهد گل‏ها، آب‏گیرى از شهد عسلى فرآیند تبدیل شهد به عسل، مبداء عسـل، تغلـیظ شـهد، نکات جالب تـوحیدى در زنبور عسل، غذاى ملکه زنبور عسل، ماهیت عسل، رنگ‏هاى گوناگون عسل، خصوصیات فیزیکى و شیمیایى عسل، تبلور یا شکرک زدن عسل، عسل شکرى و خواص عمومى اختصاص دارد.

فصل سوم به جایگاه عسل در قرآن و معارف دینى و روایات اسلامى، مفهوم لغوى و شناسنامه عسل و دیدگاه تطبیقى طب نوین با معارف دینى در مورد عسل و فرمول یک نوشیدنى مفید از امام رضا علیه‏السلام با بهره‏گیرى از عسل، نگاهى به مقاله دین و دنیا در سایت مرکز مطالعات اسلامى سوریه، تعریف عسل، تاریخچه عسل، مواد اولیه عسل، قندها و عسل، عسل و دیابت اشاره مى‏کند.

فصل چهارم در خصوص عسل طبیعى و خالص، ویژگى‏هاى انحصارى عسل، استانداردها عسل در ایران، عسل، معجون پیچیده آفرینش، انواع عسل بر مبناى نوع گیاه، ترکیب شیمیایى عسل، تقسیم‏بندى تجارى عسل، عسل‏هاى بازار، عسل‏هاى طبى، عسل‏هاى زهرآگین، عسل‏هاى اختصاصى، اصلاح در عسل‏سازى، بازشناخت عسل‏هاى تقلّبى، رنگ‏هاى عسل، خواص عسل بر حسب عناصر مفید، انواع ویتامین‏هاى عسل، حضور آنزیم‏ها و دیاستازها در عسل، استانداردهاى عسل در ایران، استاندارد بین‏المللى عسل، طرح استاندارد عسل براى صادرات مى‏باشد.

فصل پنجم غربالگرى عسل طبیعى و تقلّبى، شکرک عسل طبیعى، خواص دارویى عسل طبیعى، عسل‏هاى تقلّبى، اجتناب‏ناپذیرى تبلور و شکرک عسل، پژوهش‏هاى آکادمیک در خصوص شکرک زدن عسل، عسل ضدآلرژى و ضدسرطان، عسل‏هاى مصنوعى شیره میوه‏ها، عسل مسموم، شناخت عسل تقلبى، هفت قانون عسل طبیعى را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

فصل ششم عسل طبیعى در قانون طب و ادبیات کلاسیک ایران، تأیید شفاى عسل در طب نوین، عسل از دیدگاه ابوعلى سینا و در مخزن‏الادویه عقیلى، عسل و گرمى آن در طب سنتى، کاربرد عسل‏درمانى در مورد کودکان، درمان سرفه کودکان با عسل، کاهش استرس و اضطراب به وسیله عسل در رژیم غذایى، عسل و خربزه را شرح و توضیح مى‏دهد.

فصل هفتم درباره انواع گل‏هاى عسل‏دهنده، خواص عسل انواع گل‏هاى مشهور دارویى و خواص دارویى عسل در بهبود اختلالات و بیمارى‏هاى گوناگون، صحبت به میان مى‏آورد.

فصل هشتم داستان گرده‏هاى گل (پولن)، پیدایش و ماهیت گرده گل، مساله گرده گل و پدیده آلرژى، گرده گل به عنوان غذاى پروتئینى زنبور عسل، نحوه جمع‏آورى گرده گل توسط زنبور عسل، روش‏هاى تغذیه زنبور عسل با گرده، خواص گرده گل، تأثیر گرده گل بر اندام‏هاى بدن، گرده؛ یک رژیم غذایى کامل، گرده براى تمام گروه‏هاى سنّى، مصارف غذایى گرده، چند نسخه غذایى با گرده، قدمت زنبور عسل و خواص گرده گل، خواص درمانى و غذایى گرده گل را تشریح مى‏کند.

فصل نهم در زمینه ژل رویال یا شاه‏انگبین یا غذاى خسروانى و خواص شگفت درمانى آن، موارد استفاده از ژل رویال، منشأ پیدایش ژل رویال، جمع‏آورى ژل رویال، خواص فیزیکى و ترکیب شیمیایى ژل رویال، مسائل شگرفى را تبیین مى‏کند.

فصل دهم در خصوص برّه‏موم و خواص درمانى آن، نیش و زهر زنبور عسل و خواص دارویى و درمانى آن، منشأَپیدایش برّه‏موم، آنتى‏بیوتیک طبیعى، موم و خواص عسل همراه با موم و  شگفتى‏هاى دیگر را ترسیم مى‏کند.

فصل یازدهم به بیان نسخه‏هاى گیاهان دارویى همراه با عسل در درمان بیمارى‏هاى گوناگون همچون آسم، عفونت‏هاى چشم، خستگى‏هاى عصبى و مغزى، تقویت بدن، بیمارهاى مجارى ادرار، پوستى، غدد، زخم‏هاى ناشى از سوختگى، تقویت حافظه، اختلالات کبدى، استخوانى، مفصلى، ناراحتى‏هاى قلبى، عارضه‏هایى مانند سرماخوردگى و آنفلوانزا، مى‏پردازد.

فصل دوازدهم اختصاص به تشریح جایگاه عسل‏درمانى در طب نوین با بهره‏گیرى از طب سنّتى دارد، نظریه تفسیرى در خصوص درمان و شفاى عسل از دیدگاه روایات نیز مورد نقد و بررسى قرار مى‏گیرد. در این فصل از شأن ارزشمند عسل در مورد درمان انواع بیمارى‏ها با استناد به شواهد دقیق تجربى در کشورهاى جهان سخن به میان آمده و با تکیه بر ژرفاى آزمون‏هاى درمانىِ بالینى، مستندات آزمونى، تبیین گردیده است که هر یک از عناوین شاخص درمانى انواع اختلالات و بیمارى‏ها، توسط نیروى شگفت درمانى عسل، مى‏تواند سرفصل مباحث پژوهشى دانشوران اندیشمند حیطه آزمون‏هاى بالینى و طبى قرار گیرد. سرفصل‏هاى درمانگر عسل در بهبود بیمارى‏ها را مى‏توان به مثابه الگوهاى درمانى در جوامع
اسلامى مورد عمل و پیگیرى قرار داد به ویژه آن که درمان به وسیله این گونه نسخه‏ها و  رمان‏ها باتجربیات مکرر پژوهشى به اثبات رسیده و اهمیت و موقعیت کاربردى آن توسط پژوهشگران عرصه آزمون‏هاى بالینى تأیید گردیده است.

فصل سیزدهم در این فصل از معجزات غذایى و درمانى انگبین‏ها و منّ‏هاى گیاهى مطالب ارزنده، ارائه و تشریح شده است، گزها، ماده شیرینى هستند که در اثر نیش حشرات خاصى و یا در اثر شکافى که به برگ‏ها وارد مى‏شود، از گیاه به خارج تراوش مى‏شوند و داراى انواع گوناگونى هستند، گز علفى، گز انگبین و منّ‏ها که داراى خواص غذایى و درمانى گسترده‏اى در میان طیف وسیع گیاهان دارند. نکته ظریف تکوینى در پیدایش انگبین‏هاى گیاهى و تفاوت آنها با عسل یا انگبین‏هاى حیوانى، فراوان است، لیکن خداوند متعال آن را معیار گزینش مزاج‏هاى گرم قرار داده است، اثر لینت‏بخش آن در دستگاه گوارش و تأثیرات شگرف آن در ساماندهى سیستم عصبى و دستگاه تنفسى و پاکسازى و تصفیه دستگاه گوارش، خون و جلوگیرى از بیمارى‏ها و عفونت‏ها از دیگر معجزات شگفت این مواد درمانگر
غذایى و دارویى است، شیرخشت، ترنجبین، بید خشت، گزانگبین، گز خوانسار، از محصولات متنوع گزها و انگبین‏ها و منّ‏ها هستند که از خواص غذایى و دارویى فراوان برخوردارند.

فصل چهاردهم آخرین فصل این مجموعه در خصوص پیشگامان موفق عرصه زنبوردارى و تولید عسل و خلاصه محتواى کتاب، تصاویر و منابع و رفرانس‏هاى مکتوب و مستند آن  مى‏باشد که هر یک بیانگر مطالبى است ارزنده که متواضعانه تقدیم حضور علاقمندان گردیده است.

 

محصولات مرتبط

نویسنده
دکتر محمد دریایی
قطع / نوع جلد
وزیری / جلد سخت
تعداد صفحات
420
ناشر
یاس بهشت
شابک 13 رقمی | ISBN-13
9789649916255
موضوع و دسته بندی
✔ طب سنتی
✔ سلامت
نوع کاغذ
گلاسه
مناسب برای گروه سنی | Reading age
تمامی سنین
کیفیت محصول | Grade level
+A

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
اشتراک‌گذاری
این کالا را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!