کتاب «مبانی برندینگ» اثری از ملیسا دِیویس است که توسط «لادن رضایی» ترجمه شده است . کتاب حاضر شرح کلی در مورد برندینگ و ساختار برند را به صورتی قابل درک در اختیار خواننده قرار میدهد. در این کتاب با بحثها، دریافتها، تحلیل شیوهها و تئوری برندینگ آشنا میشوید. همچنین تمرینهایی در هر فصل گنجانده شده است تا به خواننده در یادآوری آموختهها کمک کند. در کتاب مبانی برندینگ به تاریخچهی برند و انواع ساختار آن، طرز نگرش مخاطبان و دگرگونیهای اجتماعی، راهکارهایی برای تنوع بخشیدن به برند و میزان تاثیر و آینده برند به خوبی پرداخته شده است. کتاب «مبانی برندینگ» به نظریه و فعالیتی میپردازد که در پشت آفرینش برند حضور دارد و به بحث در مورد جنبههای گوناگون برندینگ، از قبیل معماری برند، ارزشها، استراتژی و سنجش برند میپردازد و سپس این اصول آکادمیک را به نمایش میگذارد.
اصطلاحات برند و برندینگ امروزه به طور رایج در مکالمات روزمره به کار میروند. اما در عین حال اغلب برداشت غلطی از آنها میشود. در سالهای اخیر برندینگ به صورت بخشی بنیادین از شرکتها، سازمانها و حتی اشخاص درآمده و ارتباط آن با عملکرد شرکتها به حدی است که اگر برند دچار آسیب شود، شرکت هم صدمه خواهد دید. از سویی دیگر، یک برند نیرومند، موجب افزایش اعتبار شرکت خود خواهد شد.
اما برند دقیقاً چیست؟ برند چیزی بیش از یک نشانه یا نام است. برند معرف تماموکمال «شخصیت» یک شرکت و واسطهی بین آن شرکت و مخاطبانش است. برند قادر است تا از راههای گوناگونی با مخاطبانش ارتباط برقرار کند: از آنچه میبینیم و میشنویم، تا تجربهی فیزیکی برند و احساس یا ادراکی کلی که در مورد یک شرکت داریم. برند شامل ملموسها و ناملموسها میباشد و تقریباً در مورد همهچیز به کار میرود – یک فرد (مثل دیوید بکهام)، یک کسبوکار («اَپل»، «کوکا-کولا»، «ماکروسافت»)، یک کشور، یک ایدهی مبهم («نبرد با تروریسم» جرج بوش، یا طرح زودگذر «بریتانیای معرکه» در دههی ۱۹۹۰). محصولات، خدمات و افراد یک سازمان یا موجودیت، همه بخشی از برند هستند و بر نحوهی ادراک و ارتباط متقابل مخاطبان با یک برند معین تأثیر میگذارند.»
کتاب «مبانی برندینگ» در انتشارات فرهنگسرای میردشتی به چاپ رسیده و در اختیار علاقمندان و هنرجویان رشتهی گرافیک قرار گرفته است.
دیدگاه خود را بنویسید