کتاب شیرزاد ( قهرمان مبارزه با تهاجم مغول ) اثر دکتر ناظر زاده کرمانی | انتشارات پر - انتشازات نوین
معرفی کتاب شیرزاد ( قهرمان مبارزه با تهاجم مغولان)
احمد ناظرزاده کرمانی(۱۲۹۲-۱۳۵۵)، ادیب، شاعر و نویسنده است.
در داستان تاریخی، پرهیاهو و مهیج «شیرزاد» خوانندگان عزیز با وقایع عصر حافظ و بسیاری از کسانیکه این شاعر در آثار خود از آنان نام برده، آشنایی خواهند یافت و پردههای گوناگون حوادث هیجانآور را در این دوران آشفته تماشا خواهند کرد اما اگر نویسندۀ این داستان تنها به تجسم وقایع تاریخی اجتماعی عصر حافظ اکتفا کرده بود، اثر خود را چنانکه میخواست ارجمند نمیشمرد؛ زیرا تاریخنویسان قدیم (صرفنظر از مبالغهها و تملقها) تا حدی این وظیفه را انجام دادهاند و مؤرخان معاصر نیز در این راه کوشش بسیار به کار بردهاند. بنابراین امتیاز کتاب شیرزاد تنها این نیست که نخواهد گذاشت خواننده از حوادث کوناگون عصر حافظ احساس خستگی و ملال کند، چه با میل و علاقه او را وادار به دانستن نتایج زد و خوردها و کشمکشها و پایان ماجراها خواهد کرد.
...او یکی از اهالی سیرجان بود که پدر معشوقهاش که مخالف ازدواج با دخترش «نوشین» بود، به قاضی شهر رشوه پرداخته بود تا او را در میدان شهر به چوب بسته و خوار و رسوا کنند. شیرزاد بعد از این رسوایی به بیابان پناه برده و اینک سردستۀ راهزنانی بود که اسمش لرزه بر اندام کاروانیان دولت میافکند. اما چگونه شد که قهرمان مبارزه با مغولان گردید...
«احمد ناظر زاده کرمانی»، فرزند محمد ناظر، شاعر، نویسنده و پژوهشگر معاصر کرمان (۱۲۹۲-۱۳۵۵ ه. ش) است و در گورستان ابنبابویه در دفن شده است. دکتر ناظرزاده کرمانی در زمینه شعر نیز آثار زیادی از خود بر جای گذاشته است. آثار منثور ناظرزاده کرمانی گذشته از مقالات ادبی، تاریخی، اجتماعی، سیاسی و داستانهای تاریخی مثل، شیرزاد یا گرگ بیابان، اختر، آوازهای جوانی و... میباشد. آثار منظوم او نیز مشتمل بر قصیده، غزل، مثنوی و شیوههای نوین دیگری که مشحون از نکات بدیع و مضامین لطیف و نو میباشد. اشعار او به ۱۵ هزار بیت میرسد.
دیدگاه خود را بنویسید