معرفی کتاب ملت عشق شاهکار الیف شافاک ؛ کتاب ملت عشق با نام اصلی چهل قاعده عشق به انگلیسی (The Forty Rules of Love) یکی از پر طرفدارترین کتاب های معنوی خارجی زبان است که به بیان آموزه های شرقی و تصوف پرداخته و ارتباط جالب و معناداری میان فرهنگ مدرن و معاصر غرب و تعالیم شرقی ایجاد کرده است.نویسنده کتاب ملت عشق خانم الیف شافاک – نویسنده مشهور ترکیه ای – است که در این اثر ماندگار به زیبایی هر چه تمام تر رابطه معنوی و عشق و محبت مولانا به شمس تبریزی که شخصیت فوق العاده قوی دارد را به تصویر کشیده و اعتقادات شمس را در قالب چهل قانون بیان کرده که عشق و ایمان را آموزش می دهد و نحوه تاثیرگذاری او روی مولانا را بیان می کند. این نسخه از کتاب توسط ارسلان فصیحی ترجمه شده است که در حال حاضر بهترین مشهور ترین و کاملترین متن ترجمه شده را به خود اختصاص داده است و تاکنون 118 بار تجدید چاپ شده است . اکنون می توانید این کتاب فوق العاده را با تخفیف ویژه، ارزانتر از همه جا از سایت دیجی کتاب سفارش داده و سریعترین زمان ممکن هر کجای ایران بزرگ که باشید , در منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید.
کتاب های پیشنهادی
بخش هایی از کتاب ملت عشق
کتاب ملت عشق در پنج فصل آماده شده و داستان کتاب در دو داستان موازی پیش می رود.
داستان اول درباره زندگی زنی میانسال به نام اللا است، او به همراه همسر و سه فرزندش در خانه ای مجلل در حومه شهر زندگی می کند و تمام آن چه یک زن برای خوشحال بودن به آن نیاز دارد را در اختیار دارد اما از زندگی اش راضی نیست.
اللا احساس روزمرگی می کند و خود را همانند کسی می بیند که در یک مرداب گیر افتاده و راکد مانده است. فرزندان نوجوانش هر چه بزرگ تر می شوند از او بیشتر فاصله می گیرند و همسرش مردی بی ایمان است که رفتار سردی با الا دارد.
داستان کتاب از بحث میان اللا و دخترش ژانت سر میز شام آغاز می شود، ژانت قصد دارد با پسری نامزد شود و اللا به این دلیل که سن دخترش کم است با این مسئله مخالفت می کند و معتقد است عشق احساسی زودگذر است.
در همین حین اللا که به تازگی در یک انتشارات مشغول به کار شده با دریافت یک نسخه خطی از کتابی به نام “کفر شیرین” که قرار است گزارشی برای آن بنویسد با تصوف شرقی آشنا می شود و به دنبال این اتفاق همه زندگی اش تغییر می کند.
همزمان با شروع خواندن کتاب کفر شیرین توسط اللا، داستان دوم کتاب که درباره آشنایی و رابطه معنوی و عمیق شمس تبریزی و مولانا می باشد آغاز می شود. مولانا که تا قبل از آشنایی با شمس یک عالم قرآنی و مورد احترام مردم بود به واسطه عشق و محبت به شمس زندگی اش متحول شده و از این تحول برای سرودن مثنوی الهام می گیرد.
اللا به مرور متوجه می شود عشق واقعی وجود دارد و دعا می کند که خداوند این عشق را به او نشان دهد یا برای همیشه او را بی احساس کند.
او کم کم کنجکاو می شود درباره عزیز زاهارا – نویسنده کتاب کفر شیرین – بیشتر بداند و ارتباط ایمیلی بین آن ها برقرار می شود.
داستان تحول درونی اللا شباهت زیادی به داستان آشنایی شمس و مولانا دارد. اللا، زاهارا را شمس زندگی خود می داند و پس از مطالعه چهل قاعده شمس تصمیم می گیرد با دل سپردن به زاهارا در مسیری جدید در زندگی اش قدم بگذارد و در نهایت خانه و خانواده اش را رها کرده و به دیدار زاهارا می شتابد.
گزیده ای از چهل قانون ملت عشق
- کلماتی که برای توصیف خداوند به کار می بریم، همچون آیینه ای است که خود را در آن می بینیم. هنگامی که نام خدا را می شونی، اگر به عشق و مهربانی به یادت بیاید بدین معناست که این صفات هم در درون تو وجود دارد.
- صفات خدا را می توانی در هر ذره کائنات ببینی. چون او در همه جا هست.
- در زندگانی اگر تنها و در گوشه ای منزوی بمانی، نمی توانی حقیقت را کشف کنی، فقط در آینه انسانی دیگر است که می توانی خودت را کامل ببینی.
- به هر سو که می خواهی برو اما هر سفری را که آغاز می کنی، سیاحتی به درون بدان. آن کس که به درون خود سفر می کند، سرانجام ارض را طی می کند.
- قابله می داند که زایمان بی درد نمی شود و برای آن که تویی تازه و نو ظهور کند، باید برای تحمل سختی ها و دردها آماده باشی.
- اگر چشم انتظار احترام و محبت دیگرانی، در ابتدا این ها را به خودت بدهکاری. کسی که خودش را دوست داشته باشد ممکن نیست دیگران دوستش نداشته باشند. خودت را که دوست داشته باشی، اگر دنیا پر از خار هم شود، ناامید نشو چون به زودی خارها گل می شوند.
- به هریک از ما صفاتی جداگانه عطا شده است. اگر خدا می خواست همه ما همانند هم باشیم، بدون شک همه را مثل هم می آفرید. پس به نظر و عقاید دیگران احترام بگذاریم.
جملات کتاب ملت عشق
- زندگی عذابی تمام نشدنی است. انگار همیشه بین زندگی و مرگ گیر کرده ام، همیشه در برزخم.
- عشق خدا به دریا می ماند. هر انسانی به قدر ذاتش از آن آب بر میدارد. این که هر کسی چقدر آب بر می دارد به گنجایش ظرقش بستگی دارد. یکی ظرفش خمره است، یکی دلو، یکی کوزه، دیگری پیاله.
- دنیا چاه پریشانی است در نبود شمس.
خوب بود راضی بودم . ممنون از سایت خوب دیجی کتاب بابت ارسال سریع و بسته بندی .
365 روز پیش ارسال پاسخعالی بود . ارسال به موقع بسته بندی عالی
216 روز پیش ارسال پاسخخیلی ممنم ازتون . کتابم خیلی سریع رسید به دستم . قیمتتون از همه جا بهتر بود .
190 روز پیش ارسال پاسخعالی، عالی ممنون از سایت خوب دیجی کتاب
46 روز پیش ارسال پاسخدیدگاه خود را بنویسید