در مورد مغز نوشته ها و صحبت های بسیاری به چاپ رسیده و گفته شده است. در تمام این نوشته ها و گفته ها یک نکته ی مشترک وجود دارد و آن اینکه از میان تمام چیزهایی که گونه ی انسان در این سیاره کشف کرده است هیچ چیز با پیچیدگی مغزمان برابری نمیکند. مغز انسان تقریباً از هشتاد و شش میلیارد سلول به نام نورون تشکیل شده است. فکرش را بکنید که این مقدار سلول چگونه می توانند اطلاعات را به سرعت و به شکل جرقه های الکتریکی سیار منتقل کنند. حالا تصور کنید که این نورونها در شبکه های پیچیده ی جنگل مانندی که ارتباط نزدیکی با هم دارند، چه تعداد اتصال ایجاد میکنند؟ برای درک چنین اتصالاتی به تاریخ تکامل و قدرت نمایی انسانها در روی زمین فکر کنید در مورد مغز نباید تنها به اجزا توجه کنیم اگرچه همین اجزا هم در نوع خود جالب است و ما را متحیر می کند بلکه باید به شیوه ی تعامل این اجزا با یکدیگر توجه کرد که گونه ی ما را چنین قدرتمند و متفاوت ساخته است و کتاب مغز شما چگونه کار می کند به خوبی توانسته تعاملات و قدرت و ظرفیت مغزمان را با زبانی ساده بیان کند و به تصویر بکشد.
از مقدمه ی نویسندگان کتاب
از طریق این کتاب شما به شکل کاربردی با مغز آشنا میشوید. ما از به کار بردن بندهای طولانی پر از واژه هایی که ساختارها و اتصالهای آناتومیک را توصیف می کنند و هرگز به گوش شما نخورده است پرهیز میکنیم به همین دلیل بر یک رویکرد اصولی و ابتدایی برای علوم اعصاب پیشرفته تمرکز خواهیم کرد. ما شیوه ی ساخت تجهیزات اندازه گیری برای مطالعه ی مغز و چگونگی کار با این ابزارها را با استفاده از تصاویر و تشبیه ها در طول مسیر به شما نشان میدهیم.
این کتاب به شما کمک میکند تا از نظر بیولوژیکی یک شهروند آگاه تر شوید. هر چه بیشتر مغز و نشانگرهای زیستی خود را درک کنید کمتر احتمال دارد به دام باورها و ادعاهای پوچ و ظالمانه بیفتید با مجهز شدن به اندکی کنجکاوی و ابزار پاسخگویی به پرسشهای کتاب شاید بتوانید در ادامه ی مسیر حوزه علوم اعصاب را درک کرده و بهبود بخشید!
اگر هم یک دانشمند حرفه ای هستید که میخواهید الکتروفیزیولوژی را در برنامه ی تحقیقاتی با آموزشی خود بگنجانید این کتاب برای شما مناسب است و می توانید. آن را یک مرجع عملی کاربردی در نظر بگیرید.
دیدگاه خود را بنویسید