ما جهان را آن طور که هست نمی بینیم بلکه آن را در ذهنمان بازسازی میکنیم به همین دلیل گاهی حتی با اینکه اشتباه میکنیم فکر میکنیم حق با ماست و گاهی بدون دلیل دچار حسادت یا بدگمانی میشویم یا اغلب به سادگی فریب اخبار جعلی را می خوریم واقعیت بسیار پیچیده و چندلایه است و نمیتوان آن را با توانایی های محدود مغز درک کرد. مکانیسمهای مغزی اگرچه بسیار مفیدند اما گاهی اوقات میتوانند ما را گمراه کنند و تأثیر منفی بر اعمال باورها و نظراتمان بگذارند.
نویسنده در این کتاب با استفاده از مثالهای متعدد از زندگی روزمره و با استناد به آزمایشهای انی اجتماعی عناصر تأثیرگذار بر ادراک شناخت و رفتار انسان را بررسی میکند و راهکارهای | مؤثری برای مقابله با سوگیریهای شناختی و خطاهای ادراکی به خواننده ارائه می دهد.
دکتر آلبرت موخیبر عصب شناس و روان شناس بالینی است. او ده سال در بخش روان پزشکی بیمارستان پیتیه سالپتریر پاریس کار کرده و عمدتاً بر اختلالات اضطرابی تاب آوری و فرایندهای شناختی تمرکز داشته است. او علاوه بر فعالیت های درمانی و تدریس روان شناسی در دانشگاه آثاری درباره کاربرد آخرین دستاوردهای علمی در زمینه کارکرد مغز و بهبود و توسعه قدرت ادراک و شناخت انسان منتشر کرده است.
دیدگاه خود را بنویسید