« از حال بد به حال خوب» کتاب فوق العاده و مشهوری نوشتهی دیوید بِرنز است که در این کتاب از تکنیک هایی جدید و قدرتمند پرده برمی دارد و تمرین هایی گام به گام را ارائه می کند که به مخاطبین می آموزند چگونه با انواع و اقسام مشکلات روزمره رو به رو شوند. این کتابِ راهنمای فوق العاده کاربردی و تأثیرگذار با معرفی کامل برخی از شایع ترین فرآیندهای ذهنی که باعث بالا رفتن سطح اضطراب و تشویش انسان ها می شوند، می تواند به شما نشان دهد که چگونه احساس خوبی نسبت به خود و اطرافیانتان داشته باشید. با این کتاب درخواهید یافت که زندگی می تواند تجربه ی بسیار شگفت انگیزی باشد.
این کتاب یکی از کتابهای پرفروش به حساب می آید که تاکنون بارها توسط ناشران مختلف به چاپ رسیده است.
کتاب به تشریح راهکارهایی میپردازد که منجر به بهبود کیفیت زندگی فکری در فرد خواهد شد. با هم کمی درمورد این کتاب میخوانیم:
غلبه بر افسردگی
کتاب را باید یکی از بهترین منابع در جهت ارائه مطالب پیرامون روشهای مختلف غلبه بر افسردگی به حساب آورد. این کتاب همچنین مطالب مفیدی در مورد ایجاد اعتماد به نفس در افراد ارائه داده است. نثر کتاب نیز بسیار روان و قابل فهم است که این نکته به خوشخوان بودن کتاب کمک زیادی کرده است. ترجمه این کتاب نیز قابل قبول بوده و توانسته است مطالب آن را به خوبی منعکس کند.
آیا توانستهایم اثری مثبت بر خود و بر دیگران بگذاریم؟
در نقدی بر کتاب آمده است: «بسیاری از مسائلی که در اطراف ما پیش می آید قابل کنترل نیستند مثل جنگ، حوادث طبیعی یا حتی درگیریهای خانوادگی، ولی اتفاقاتی که در درون ما بعد از حوادث و مشکلات میافتد کاملا قابل کنترل هستند مگر این که ما تصمیم گرفته باشیم برای مقابله به مثل، رفتارهای نابهجا داشته باشیم و با رفتار خود دیگران را مجبور به عقب نشینی کنیم ولی سوال این جاست آیا با رفتارهای منفی و پرخاشگرانه یا حتی سکوت و ناراحتی تا به حال به جایی رسیدهایم و یا توانستهایم اثری مثبت بر خود و بر دیگران بگذاریم؟در بهترین حالت بدترین اتفاق پیش میآید و آن ترد شدن و اثرات منفی گذاشتن است که از بین بردن شان زمان و صرف انرژی زیادی را خواهان است. در کتاب از حال بد به حال خوب اثر دیوید برنز با مجموعه تمرینات کاربردی و اثر بخشی روبه رو خواهیم شد که به ما میآموزند که بد درک کردن یا تحریفهای شناختی ما چگونه شکل میگیرد و چگونه اثری منفی میگذارد و در نهایت ما چطور میتوانیم آنها را بر طرف کنیم.»
در توضیحات نویسنده آمده است:
«الگوی احساس پنهان مبتنی بر این نظریه است که "خوب ظاهر شدن" علت همه اضطرابها است. اشخاص مستعد اضطراب، تقریبا همیشه - مهر طلب و تایید طلب هستند. میخواهند دیگران را راضی کنند از این رو، احساساتی مانند خشم را پنهان میکنند. وقتی احساس ناراحتی میکنید ، مسائلتان را زیر فرش جارو میکنید زیرا نمیخواهید کسی را ناراحت کرده باشید. به قدری این کار را به سرعت انجام میدهید که حتی متوجه نیستید که اینکار را میکنید. در این زمان احساسات منفی در جامه مبدل به شکل اضطراب ، نگرانی ، هراس و یا احساس وحشت خودنمایی میکند وقتی احساسات پنهان را آشکار کنید و آنها را در معرض دید قرار دهید و مسئلهای که شما را ناراحت میکند را حل و فصل نمایید. اغلب اضطرابتان از بین میرود.»
دیدگاه خود را بنویسید