«قدرت سکوت» نام کتابی است به قلم «سوزان کین» نویسنده اهل کشور امریکا، که نخستین بار در سال 2012 انتشار یافت. سوزان کِین در کتاب قدرت سکوت، نشان میدهد که تاکنون چقدر قدرت درونگراها، دست کم گرفته شده و این موضوع چه مقدار به ضرر جوامع تمام میشود. او میگوید برونگرای ایدهآل از قرن بیستم رواج پیدا و تا عمق فرهنگ جامعه نفوذ کرده است. در کتاب، درونگراهای بسیار موفقی معرفی میشوند؛ از سخنران موفق و پرشوری که بعد از هر سخنرانی در تنهایی خود انرژیش را بازیابی میکند، تا فروشندهی موفق و رکورد داری که به قدرت سوال پرسیدنها پی برده است.
خلاصهای از آنچه در کتاب قدرت سکوت خواهید آموخت:
براساس آمارها، حتی در برونگراترین جوامع، حداقل یک سوم افراد درونگرا هستند. آنهایی که اغلب گوش دادن را به حرف زدن ترجیح میدهند، کسانی که نوآوری و خلق میکنند اما علاقه چندانی به نشان دادن خود و مطرح شدن ندارند، کسانی که کار بصورت فردی را به جلسات طوفان فکری درون تیمی ترجیح میدهند. اینها درونگراها هستند و جامعه دستاوردهایی چون قانون جاذبه، قانون نسبیت عام و خاص، آثار هنری مطرح، کامپیوترها و … را مدیون این افراد است.
سوزان کِین در کتاب قدرت سکوت، نشان میدهد که تاکنون چقدر قدرت درونگراها، دست کم گرفته شده و این موضوع چه مقدار به ضرر جوامع تمام میشود. او میگوید برونگرای ایدهآل از قرن بیستم رواج پیدا و تا عمق فرهنگ جامعه نفوذ کرده است. در کتاب، درونگراهای بسیار موفقی معرفی میشوند؛ از سخنران موفق و پرشوری که بعد از هر سخنرانی در تنهایی خود انرژیش را بازیابی میکند، تا فروشندهی موفق و رکورد داری که به قدرت سوال پرسیدنها پی برده است.
نویسنده، ضمن تشریح وضعیت درونگراها در جامعه، شغل و کسبوکار، تربیت و آموزش، ورزش، روابط عاطفی و …، راهکارهای مناسبی هم به درونگراها و هم برونگراهایی که با آنها در ارتباطند، ارائه میکند.
کتاب قدرت سکوت با بیانی شیوا و جذاب، با ارائه نتایج آخرین تحقیقات و با نقل داستانهای واقعی افراد زیادی، میتواند به خوبی دید جامعه و حتی دید خود افراد درونگرا را به درونگرایی تغییر دهد.
فهرست مطالب کتاب قدرت سکوت
پیش گفتار: دو قطب شمال و جنوب خلق و خو
بخش اول: برونگرای ایدهآل
۱) ظهور «همکار دوست داشتنی توانمند»؛ چگونه برونگرایی به ایدهآل فرهنگی تبدیل شد.
۲) افسانهی رهبری کاریزماتیک؛ فرهنگ شخصیت محور، صد سال بعد
۳) وقتی همکاری خلاقیت را از بین میبرد؛ ظهور تفکر گروهی جدید و قدرت کار کردن به تنهایی
بخش دوم: بیولوژی شما، خویشتن شما؟
۴) آیا خلق و خوی ما سرنوشت ماست؟ ذات، تربیت و فرضیهی ارکید
۵) فراتر از خلق و خو؛ نقش ارادهی آزاد (و راز سخنرانی در جمع برای درونگراها)
۶) «فرانکلین سیاستمدار بود، اما النور براساس وجدان سخن میگفت»؛ چرا به خونسردها بیش از حد بها داده میشود
۷) چرا وال استریت سقوط کرد و وارن بافت ترقی کرد؟ چگونه درونگراها و برونگراها به نحو متفاوتی میاندیشند (و دوپامین تولید میکنند)
بخش سوم: آیا همهی فرهنگها برونگرای ایدهآل را دارند؟
۸) قدرت نرم؛ آسیایی–آمریکاییها و برونگرای ایدهآل
بخش چهارم: چگونه عشق بورزیم، چگونه کار کنیم
۹) چه زمانی باید خودتان را برونگراتر از آنچه واقعاً هستید، نشان دهید؟
۱۰) شکاف ارتباطی؛ چگونه با تیپ شخصیتی مخالف خود صحبت کنیم؟
۱۱) پینهدوزها و ژنرالها؛ چگونه بچههای ساکت را در جهانی که نمیتواند صدای آنها را بشنود پرورش دهیم؟
نتیجه: سرزمین عجایب
از مقدمه سوزان کین در پیشگفتار کتاب قدرت سکوت
با این حال، اگر تنها یک بینش از این کتاب بدست آورید، امیدوارم مفهومی باشد که به تازگی کشف شده است؛ اینکه حق دارید خودتان باشید. من شخصاً تأثیرات متحولکنندهی این نوع نگرش را تأیید میکنم. نخستین مراجعهکنندهای که داستانش را برایتان نقل کردم به یاد دارید؟ کسی که به خاطر حفظ حریم شخصیاش، لورا نامیدم؟
این داستانی از زندگی خودم بود. من نخستین موکل خودم بودم.
دیدگاه خود را بنویسید