کتاب جادوی فکر بزرگ | نوشته دکتر دیوید جوزف شوارتز | ترجمه : محمد صادقی | ناشر : انتشارات آتیسا
معرفی کتاب جادوی فکر بزرگ اثر دیوید جوزف شوارتز
کتاب جادوی فکر بزرگ یکی از پرفروشترین و معروفترین کتاب های جهان است و تاکنون میلیون ها نفر در سراسر جهان موفق شده اند با استفاده از این کتاب زندگی کاری و شخصی خود را بهبود بخشند. دکتر شوارتز در این کتاب ارزشمند به مخاطبین خود می آموزد که چگونه بهتر ارتباط برقرار کنند، چگونه بهتر مدیریت کنند و از همه مهمتر، چگونه به رضایتمندی و آرامش ذهنی در زندگی برسند. دیوید جوزف شوارتز در کتاب جادوی فکر بزرگ، برنامه ای کاربردی و به دقت طراحی شده را برای رسیدن به موفقیت در کار، ازدواج و زندگی خانوادگی و اجتماعی طراحی کرده است. او در این کتاب ثابت می کند افراد برای دستیابی به موفقیت و رضایت در زندگی، مجبور نیستند که حتما هوشی برتر یا استعداد ذاتی شگرفی داشته باشند؛ فقط کافی است فکر و رفتارشان را به گونه ای متناسب و همسو با هدف خود تربیت و اصلاح کنند. این کتاب، اسرار تربیت و اصلاح فکر و رفتار را در اختیارتان می گذارد.
بخش هایی از متن کتاب " کتاب جادوی فکر بزرگ "
هنگامی که موفقیت شرط باشد، مردم را با متر یا کیلو یا میزان تحصیلات، و یا پیشینه ی خانوادگی شان نمی سنجند، بلکه آن ها را بر اساس میزان توقعشان ارزیابی می کنند. میزان توقع ما، تعیین کننده ی میزان موفقیت ماست.
شناخت ناتوانی خوب است، زیرا زمینه هایی را که هنوز می توانیم در آن رشد کنیم، به ما نشان می دهد. ولی اگر تنها نقطه ضعف خود را بشناسیم، دچار مشکل می شویم و ارزش خود را از دست می دهیم.
معیار مهم در آگاهی هر کسی، تعداد لغاتی نیست که به کار می برد، بلکه عامل تعیین کننده، تاثیری است که کلام و بیانش بر طرز تفکر خود و دیگران دارد.
آشنایی با نویسنده کتاب " دکتر دیوید جوزف شوارتز "
دیوید جوزف شوارتز، زاده ی 23 مارس 1927 و درگذشته ی 6 دسامبر 1987، سخنران و نویسنده ی آمریکایی بود.شوارتز، استاد دانشگاه دولتی جورجیا بود و به عنوان یکی از برجسته ترین مختصصین انگیزشی ایالات متحده شناخته می شد. او همچنین، رئیس شرکتی مشاوره دهنده بود که در حوزه ی توسعه ی مدیریت فعالیت می کرد. دیوید جوزف شوارتز در طول زندگی حرفه ای خود برای بیش از سه هزار شرکت تجاری سخنرانی کرد و تأثیر بسزایی در تغییر مثبت ذهنیت مدیران بسیاری از کسب و کارها داشت.
دیدگاه خود را بنویسید